December 20, 2019

Emraz Travel Berjaya Menempah Khas Saudi Airlines Untuk Keselesaan Jemaah-Jemaah Umrah Mereka



Emraz Travel Berjaya Menempah Khas Saudi Airlines Untuk Keselesaan Jemaah-Jemaah Umrah Mereka  | Salam. Pada 29 November 2019 adalah tarikh bersejarah buat team Emraz Travel kerana ini adalah first charter flight Emraz Travel yang berjaya metempah khas kapal penerbangan Saudi Airlines untuk jemaah-jemaah umrah mereka seramai 284 jemaah juga termasuk 5 mutawwif. Ini adalah pencapaian yang sangat-sangat membanggakan sebab bukan senang-senang nak charter flight ni ye lagi-lagi Saudi Airlines... 

Apa yang lebih membanggakan ialah hujung tahun ini seramai 2000 jemaah umrah Emraz bakal terbang ada bulan ini.. Nampaknya nama dan brand Emraz Travel telah mendapat kepercayaan yang sangat-sangat luar biasa kerana secara totalnya sejak penubuhan pada 2017, mereka telah membawa lebih 10000 jemaah sehingga ke tahun ni.. Wahhh dalam masa 2 tahun sahaja Emraz Travel telah berjaya mencipta nama yang luar biasa... :)














 

Korang rasa kenapa ramai yang berani bayar ribu-ribu semata-mata nak join trip Umrah dari Emraz Travel ? Ada yang siap repeat pulak tu.. Haaa sebab apa yang uzu tengok walaupun pakej dia boleh tahan mahal tapi apa yang ditawarkan dalam pakej sangat-sangat berbaloi untuk jemaah-jemaah.. Dengan mutawif yang berpelangalaman, yang membantu jemaah dari awal hingga akhir, yang memberikan perkhidmatan terbaik dari sebelum terbang menunaikan umrah, semasa dan selepas trip, semua dilayan  dengan baik... Kalau tak caya boleh tanya lah siapa-siapa yang dah pernah p umrah dibawah Emraz Travel.. Konfem puas hati :) Nak tengok apa yang emraz tawarkan? Baca sini

Pakej-Pakej Umrah EMraz Travel

Pakej Safwah Platinum - RM6690+
Pakej Safwah Gold - RM6390+
Pakej Safwah Silver - RM5990+
Pakej Safwah Bronze - RM4990+

Kalau rasa-rasa nak p umrah dengan harga murah lagi, korang rebulaht promo hebatt dari Emraz sebab mereka bagi harga promosi pakej umrah untuk bulan untuk trip padan September 2020 - April 2021  !! Tapi promo ni kena bayar full tauuu no depo depo hehehe... So cepat-cepat ye book ada masa lagi nak habis promo!! So gusss Dapatkan segera :) Salam.

Untuk Info Lanjut
Alamat : D-1-5, Blok D, Ayer@8, Jln P8G, Presint 8, Putrajaya
Telefon : +603 8861 3361
info@emraztravel.com


Share:

0 Sila Komen: