December 15, 2019

Rambang Mata Nak Pilih Baju Sejuk Untuk Ke Japan Kat SASUKE PREMIUM BUNDLE Ni.. Cantik-Cantik!


Rambang Mata Nak Pilih Baju Sejuk Untuk Ke Japan Kat SASUKE PREMIUM BUNDLE Ni.. Cantik-Cantik! | Salam.. Alhamdulillah uzu sangat-sangat syukur sebab Tourism Japan sekali lagi invite uzu untuk join Fam Trip di Jepun tahun ni terutamanya dari Hokkaido Tourism.. Hihihi..Uzu rasanya dah kali ke enam ke Jepun dan kali kedua dapat invitation dari Tourism Hokkaido.. 

Syukur sangat-sangat sebab masih ada rezeki merasai musim salji tahun ni:p Hihihi Bila dengar fam trip terkena musim sejuk ,of coz lah baju sejuk.. Paling wajib kena ada thermal wear. Protection pertama.. baru pakai baju berlapis sampai 4-5 lapis.. :) Hihihihi..Uzu bab winter wear ni dah tak risau dah sebab tau dah kat mana nak cari... Kahkahkah op kosss lah kat Sasuke Bundle Premium . Ada banyak-banyak cawangan, uzu decide untuk ke Sasuke Kajang...:) Gigihhhh dari puchong uzu drive ke Sasuke Kajang sebab kat sana banyak pilihan baju cantik-cantik :) Trust me :p

Pintu masuk sasuke kajang
 Waktu operasi..Buka setiap hari dari 10 pagi-10 malam.. Kecuali weekend tutup jam 11malam
 Rasa nak cari kasut untuk winter lahhh tapi takde saiz.. Sedihhh.. helok pulak tu kasut2 bundle ni
 Yang ni bahagian untuk perempuan.. Baju biasa,seluar, bag, baju winter semua ada
 Uzu suka Sasuke Premium Bundle ni sebab diorang ada signage WINTER so senang cari
 Mula-mula uzu tengok baju-baju ni biasa-biasa jer tapi kalau try pakai satu2, eh cantik pulak :)
 Area ni uzu berdiri lama belek2 sebab ko tengokk baju sejuk dia yang bulu2 terutama pink tu huhu
 Habisss uzu try satu-satu baju sejuk ni heheh :p Waduhhhh macam nak ambik semua :p
 Yang ni baju kat bahagian dalam.. Uzu dah ambik 2 helai.. Best pakai baju jenis macamni
 Terlalu banyak baju sejuk sampai tak tau nak pilih mana :)
 Bkenan baju kuning ni tapi tapi not my size :(
 Yang ni bahagian coat tebal sikit.. Ada rembat sehelai :p hehehe
 Bahagian lelaki pulak boleh skodeng-skodeng kat area sebelah ni jer :)
 Yeahhhh finally sejam lebih kot uzu berjaya pilih 7 helai baju sejukk.. Nak tau apa? nantikan..
Jom guysss jemput datang sini shoping baju sejuk :)

Uzu shopping kat Sasuke Premium Bundle Kajang ni lebih kurang 3 hari sebelum uzu p Jepun.. Fuhhh uzu busy gilerrrrr dengan kerja so uzu pon tak sempat nak shopping apa2.. Uzu cuma pakai baju yang ada.. Tapi baju jaket winter tu wajib beli baru lahhh.. Kan nak Ootd :p 1 hari 1 bajuu :p Hihihihihi haa korangg meh lah tengok koleksi-koleksi baju yang uzu beli untuk 5 hari kat Jepun :)

Hari pertama..
Hari kedua..
Hari ketiga..
Hari keempat..

  

 

Info Lanjut

Alamat : Metro Point Kajang, Malaysia

Waktu operasi:
Isnin - Ahad : 10AM - 10PM
Jumaat - Sabtu : 10AM - 11PM

No Fon : 011-6185 8371
Share:

0 Sila Komen: