December 15, 2019

Sasuke Outlet Premium Di Expo Bundle Mines 2 Seri Kembangan 2019


Sasuke Outlet Premium Di Expo Bundle Mines 2 Seri Kembangan | Salam.... hi guyss bertemu lagi hehehe.. Semalam baru update cerita pasal sasuke. Hari ni update lagi hehehe... So hari ni uzu takde p mana-mana so uzu decide lepas zohor uzu direct drive ke Mines 2 Seri Kembagan untuk jalan-jalan nak window shopping tengok2 orang jual baju bundle di Bundle Expo Mines 2 Seri Kembangan.. Dari Puchong ambik masa lebih kurang 30 minit lah... Nasib baik tak jem cuma jem bahagian nak masuk ke Mines tu je.. Kat situuu macam biasa lah jem gilerrr. Siap salah masuk simpang.. ah sudahhh bpusing lagiii nak 10 minit juga pusing balik.. Kah! Tak pernah p Mines 2 .. Tak tau pulak jalan masuk Mines 2 depan tu jer... :p kahkahkahkah..ok

Bundle Expo ni actually 3 hari kat sini dah.. Uzu datang tadi waktu last day.. Sobsss diorang start 12-15 disember 2019... Hari ni baru ada masa nak keluar.. Selalu uzu sabtu ahad pon kerja :p Haaaa nasib baik sempat datang sebab hari ni pun last day jam 2 pagi baru diorang tutup.. Gilerrr kauuu..Sekarang pun masih sempat datang :p 


Haaa tadi jauh-jauh nak datang support Sasuke Outlet lahhh kann :p Ramai jugak yang datang shopping.... Banyak juga orang yang jual bundle  tadi tapi yang uzu tengok kualit baju Sasuke Premium Outlet juga yang banyak design yang ok ok, baju pun ada kualiti..banyak pilihan...harga pulak boleh tahan lah guysss .. Hihihi..tak boleh tanding dengan kedai bundle yang ada.. Biasa biasa jerrr.. Ye lah Sasuke kan premium bundle.. Kualiti yang baik-baik punyerrr :)












Sasuke Premium Outlet juga ada buat dah start jual baju-baju bundle kat Online. Haaa boleh shopping kat website dan nanti tunngu kat rumah je posmen datang :p Hihihi .. Siapa yang duduk jauh tu dah jadi mudah dahhh nak beli baju winter kat website jer... Menarik tak? Hihi tapi uzu lagi suka p sendiri kedai tu sebab saiz tu susah nak dijangka :) Tapi depands on situation juga kann..Kalau dekat boleh je datang.. Kalau jauh boleh beli online :) 






Uzu tadi jalan-jalan tengok satu-satu baju kat Sasuke Outlet ni.. Hehehe terlampau banyak yang berkenan.. Hihi happy pulak nampak customer-customer duk pilih-pilih bajuu .. Uzu tengok masing-masing dah ambik 5 6 baju... Kemainnn mentang-mentang murah je harga bundle ni.. Tapi uzu nampak ada RM5 ada RM8 ke ataasss.. Fuhhhhh patut lah diorang belek-belak satu-satuu.. Siap beratur panjang kat fitting room tu. Huhuhu Dah lah fitting tu 1 jerr memangg confirm2 yang queue .. Uzu tak gagah nak line uppp wakk.. Jadi shopping mata jer tadi (walhal dompet tertinggal dalam kereta kahkahkah) .. Oh lupa nak bgtau kalau kat Sasuke boleh bayar guna Touch n Go E Wallet.. Top up siap-siap TnGoEwallet then boleh bayarr scan jer wakkk.. Setell masalah :p Eeehaaaaa..!




Berjam jamm uzu kat Bundle Expo tadi.. Wahhh tahniah kepada team Sasuke Outlet sebab bertungkus lumus untuk buat persiapaan untuk bundle expo, memang terbaik . Cara layan customer pun baik sangat-sangat.. Harap dapat jumpa lagi team Sasuke di next event. Thanks for inviting us :) Salam..


Untuk Matlumat Lanjut
Alamat : No 15-0 Blok B Platinum Walk, Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia.
Office : +603-4141 5204
Mobile Phone : 013-6240 419
Email : support@sasukeoutlet.com
Share:

0 Sila Komen: