February 19, 2020

Aura Love ( The Secret of Love) Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri


Aura Love ( The Secret of Love) Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri | Salam..Bila di alam perkahwinan ni, benda paling utama ialah kasih sayang yang berpanjangan.. Sebab bila kita dah berkahwin dengan pasangan kita, maka selama-lamanya jugalah kita nak menghadap pasangan kita tu... Kalau boleh tak istilah ada perasaan bosan terhadap pasangan.. So...Kalau kita tak berusaha untuk jadi terbaik untuk pasangan kita, siapa lagi kan? Haaaa so tu sebab kadang-kadang perempuan  mahupun lelaki ni akan mencari jalan yang macam mana nak sentiasa dihati pasangan kita... So uzu nak cerita kebaikan yang ada pada Aura Love.. Aura Love ni hanya salah satu cara dan usaha kita untuk pasangan suami isteri.. Tapi jangan salah faham sebab Aura Love ni bukan tertumpu untuk pasangan yg sudah berkahwin, tapi belum kahwin pon sangat-sangat digalakkan try utk u ols guna ..


Apa Itu Aura Love?
Aura Love ialah satu ramuan mandian mandi bunga tradisional dan wangian Pheremone untuk dibuat mandian bertujuan membantu menaikkan  Aura Cinta dan juga keinginan sexual, juga ada Aura Kemenangan dan Aura Semangat berdaya saing yang sememangnya ada pada setiap manusia. Mandian Aura Love membantu diri mengeluarkan Aura tersebut dengan lebih kuat..

Kebaikkan Aura Love?
-Meningkatkan pengeluaran Hormon Pheromon pengguna dan menarik keinginan sex jantina berlawanan atau pasangan
- Meningkatkan Aura Cinta
- Menghindarkan dan Ikhtiar Rawatan sihir dan Penyakit Ain
- Melembutkan Hati Kita & Pasangan 
- Menyayangi & Rasa Disayangi Pasangan
- Menaikkan Aura Keyakinan Diri
- Untuk Ikhtiar Jodoh
- Naikkan Seri Wajah
- Pengikat Kasih Sayang
- Aura Positif
- Disenangi Orang Sekeliling
Siapa yang boleh Guna Aura Love ni?
- Mereka yang mempunyai masalah pasangan kurang ransangan Sex/Tarikan pada diri mereka.
- Mereka yg ingin Mengembalikan Rasa Cinta dan Perasaan Suka pasangan suami atau isteri
- Bakal Pengantin
- Mereka yang sering rasa disisihkan
- Mereka yang ingin mempengaruhi Orang lain atas urusan perniagaan atau lain lain.
- Mereka yang terkena Sihir
- Mereka yang sedang Ikhtiar Jodoh
- Mereka yang mahu Kelihatan Menarik dan menyerlah dari orang lain.
- Mereka yang ingin membaiki hubungan persahabatan
- Mereka yang stress
- Mereka atau anak yang susah tidur malam
- Mereka yang mahu mudahkan berurusan dengan orang yg keras hati
- Sesiapa Sahaja Walaupun tiada Masalah ( Harus Berwangi wangian )


Apakah Bahan Yang Digunakan?
- Pheromon
- Saffron
- Buluh Perindu
- Pati Bidara
- Minyak Rose Pputih
- Pati Bunga Senduduk Putih
- Pati Bunga Sidang Malam
- Minyak Oud
- Pati Limau Purut
- Pati Lavender

Apa Kelebihan Mandi Bunga?
Bagi membantu menaikkan Aura Cinta (dan Sexual) , Aura Kemenangan & Aura Semangat Berdaya Saing, Aura Pada Wajah yg memang ada pada setiap Manusia. Telah lama diamalkan sejak ratusan tahun dulu untuk sebelum wujudnya Sabun Chemical.

Apa Fungsi Wangian Pheromon?
Meransang Badan Anda Mengeluarkan Pheromon (Hormon yg Memikat) untuk membuatkan anda menjadi Perhatian pasangan Lawan Jenis. Lawan Jenis Akan Terpikat, Jatuh Cinta, Berkeinginan atau akan Mungkin Merindui anda Jika anda Mengeluarkan Pheromon secara Semulajadi Jika Anda Menyukainya Juga.


Cara Pemakaian ?
1. Titiskan pati AURA LOVE ke dalam bekas air mandian/ baldi sebanyak 7 -21 titis.
2. Larutkan air mandian AURA LOVE 
3. Biarkan seketika sehingga naik bau wangian.
4. Mandi seperti biasa, kemudian jadikan mandian AURA LOVE ini sebagai bilasan terakhir, diikuti niat yang positif dan jangan dibilas sesudah itu.

Cara penggunaan lain :
1. Wangian – Sapu AURA LOVE pada nadi,kening dan belakang telinga anda.
2. Spray Muka – Letak 7 titis AURA LOVE ke dalam Botol spray 20 ML 
3. Aromaterapi dalam Puridifier

Semua cara  penggunaan mestilah kena bersertakan dgn niat.

Waktu untuk Mandi/Guna Aura Love
1. Setiap pagi atau Subuh
2. Setiap Kali mandi.
3. Bila bila masa sebelum memakai Perfume

AURA LOVE dah Dibaca dengan Ayat Suci?
Ya, Telah Di ruqyahkan dan dibaca Ayat Pengasih.

Apa ayat pengasih yang dibacakan?
1. Surah Yusuf
2. Surah Taha ayat 39

Ada Pantang Larang ?
- Tiada. Sebaiknya Jangan dilangkah kerana sudah di ruqiyahkan


Wahhhh bila uzu baca info-info mengenai Aura Love, uzu sangat-sangat teruja dengan kebaikan-kebaikan yang ada pada Aura Love.. Dia bukan je boleh menguatkan ransangan terhadap pasangan tetapi banyak kegunaan yang boleh contohnya siapa yang tak jumpa jodoh lagi, gunalah mandian Aura Love ni sebagai ikhtihar menjadi jodoh.. Kalau ada bos jenis marah-marah kita, kita cuba lah mandi guna Aura Love.. Aura Love ni telah di ruqyahkan dan kalau korang ada kena sihir, boleh tempek kat kening, nadi, belakang telinga supaya ganguan sihir semua jauh dari kita...


Semalam, uzu dah ikut cara-cara mandi guna Aura Love tapi uzu tak bgtau pasangan. Kahkahkah.. Saja nak tengok dia ke tak? Hahaha nampaknya dia macam perasan something is wrong dengan uzu.. Dia kata kenapa macam muka berseri-seri je ni.. Hahahahaha actually uzu suka bau wangian auro love ni.. Tenang je bila lepas mandi.. Rasa macam rasa malas takde , rasa mcm segar sangat-sangat haaaa penangan guna Aura Love.. Ni kalau hari-hari mandi guna Aura Love, tak tau apa lah jadi kan :p Hihihihi so guysss, bakal pengantin baru atau dan pengantin lama, uzu sangat-sangat suggest korang beli Aura Love ni sebab uzu sangat-sangat yakinnn yang korang pun akan rasa lain daripada yang lain :p Kepada yang nak try , boleh contact info kat bawah.. Salam :) 

Harga Aura Love
RM75 Setiap Botol (30ml)
**Penghantaran PERCUMA

Promosi Awal Tahun
1 AURA LOVE : RM60
2 AURA LOVE : RM100
3 AURA LOVE : RM150

Penghantaran PERCUMA Seluruh Malaysia.

Untuk Matlumat Lanjut
Share:

0 Sila Komen: