August 29, 2020

Teruja Nak Merasai Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia!


Teruja Nak Merasai Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia! | Salam.. Hi guyssss... Lama tak  tanya khabar u olss. Hehe ..Maaf semua pembaca yang menunggu artikel terbaru dari uzu.. Hihi sejak dua tiga menjak ni ada rasa malas nak update blog.. Hahaha. Seriuss sebenarnya kerja balik lambat. Sabtu ahad pon kadang kerja.. Alhamdulillah walaupon waktu PKP ni, ramai company buang perkerja, uzu masih lagi ada rezeki untuk kerja demi menanggung kehidupan time krisis ekonomi time pkp ni.. Hehehe well PKP ni macam-macam benda tak boleh buat.. Nak keluar negara tak boleh, nak bt majlis kawin yang ramai tak boleh, nak p tengok perlawanan bola lagi lah tak boleh, apatah lagi konsert atau expo yang melibatkan orang ramai... 

Hmmmm uzu rasa duduk kat rumah ni jadi stress, nak buat something yang merelaxkan minda !! haaaa ape lagi nak p expo lah ! Haaa tapi expo ni buat uzu terujaa sebab ini Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia ! Baca tajuk mesti tak faham kan apa benda Expo 3D Virtual , dia macam korang main pubg. Macam tu lah expo 3D virtual kali ni... Kira ni first company yang punya idea hebat gilerrrr , mantap dan hebatttt.. tahniah Beecomb Malaysia !! Tak sabarnye nak merasai pengalaman attend expo dengan norma baru kat Malaysia ni :p

So jom guys, kalau sapa-sapa yang curious nak tengok Expo Jam 3D Virtual  ni, jom download dulu  apps https://linkmix.co/680019 .. Pengguna iphongg atau android boleh download apps Beecomb secara PERCUMA guyss !! Semua benda di hujung jari jer !! Entah-entah pasukan bola sepak negara akan buat perlawanan guna 3d virtual jer.. Yelahhhh nak tengok lawan lawan bola kat padang memang tak boleh kan :p Hihihi




Siapa peminat jam kat sini? Of cozzz hampir semua pakai jam, sama ada yang ada brand atau tidak.. Uzu ada beberapa koleksi jam tangan yang ada jenama . Jadi uzu sangat-sangat suka dan familiar dengan beberapa brand jam tangan kat bawah.. rasa nakkkk shopping lah, boleh?? Jom kita tengok jenama-jenama yang ada dalam Expo Jam 3D ni :)
  • CIGA Design 
  • RAYMOND WEIL 
  • SEIKO 
  • CITIZEN
  • MAZZUCATO 
  • ROTARY 
  • TITONI 
  • MICHEAL KORS
  • FOSSIL
  • EMPORIO ARMANI
  • MID RANGE
  • TITAN
  • EVOX
  • ZOID
  • NSQUARE
  • ACHTUNG
  • ALBA
  • ROTARY
  • CASIO
  • G-SHOCK
  • BABY-G
  • AFFORDABLE 
  • EVO
Yang paling uzu suka, yang super gempak dan daebak, promosi jam jenama Evo, gila-gila murah bagi offer !!Harga jam Evo ada RM 52.90 , EVO RM 83.10 , EVO RM 199 + RM 1 (Buy 1, 2nd Watch RM ) So, kalau korang beli second pair, korang just tambah RM1 jer :) Rasa nak beli jam ni untuk yang tersayang :p





So guys, memang terbaik lah Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia! Macam serius masih tak percaya lagi kita ada expo 3D yang boleh jalan-jalan cuci mata window shopping kekdahnye, walhal kita duduk rumah je .. Rasa macam real lahh expo tu.. Rugi sape tak try benda baru ni.. Pastu ada orang jual jam secara 3D virtual.. Hallooooooooooo super duber tak boleh nak terima norma baru ni .. Hehehe tapi bagi uzu, actually safe lah untuk kita, terhindar dari covid19... Apa apa pon, tahniah buat semua team yang terlibat terutama Beecomb Sdn Bhd yang terlah menganjurkan expo yang julung-julung kalinya diadakan di malaysia.. Tahniahhhh !! Hehehe ok lah guyss uzu nak sambung jalan-jalan cari jam evo murah :p Bye guys. Salam :)
Share:

1 Sila Komen:

Fara Lumière said...

best juga dpt tgk secara virtual kan