September 09, 2020

PG MALL Epenjana Shop Malaysia Online & KBBM


PG MALL Epenjana Shop Malaysia Online & KBBM | Salam .. Rasanya ini kali kedua uzu nak update cerita mengenai PG Mall.. Mesti ramai yang dah sedia tahu kan pasal PG Mall ni? Tempat shopping online feberet uzu :p Wuerkkkkkk  hehe. So takpe, mungkin ada pembaca baru kat blog uzu ni, uzu nak kenalkan lagi apa itu PG Mall :) Hehehe

Apa itu PG Mall?

PG Mall ni website macam shopping online yang lain, setiap website ada kebaikan masing-masing. Banyak-banyak website yang uzu suka, uzu tetap berkenan dengan PG Mall.. PG Mall www.pgmall.myPlatform e-dagang No.1 Malaysia, yang ditubuhkan sejak 2017. Satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia. PG Mall disenaraikan sebagai laman web e-dagang 3 teratas di laporan wawasan Iprice . PGMall menerima semua e-wallet dan payment gateway..

Di dalam PG Mall, ada 11 kategori yang utama iaitu :
  1. Health and Beauty
  2. Kids & Baby
  3. Women's Fashion
  4. Men's Fashion
  5. Electronic Devices
  6. Electronics Accessories 
  7. Home Appliances
  8. Kitchen & Dining
  9. Home & Lifestyle
  10. Sports & Travel
  11. Groceries & Pets
  12. Automotive & Bike
  13. E-Tickets & Vouchers
  14. Jewelry 
Sekarang ni PG Mall ada Kedai E-Penjana Malaysia Online .. Time PKP ni kan, jadi banyakk offer yang best-best yang ada antaranya :  (https://pgmall.my/shop-malaysia-online)
  • Pembeli Baru: DISKAUN RM25 dengan perbelanjaan minimum RM80
  • Pembeli Sedia Ada: DISKAUN RM20 dengan perbelanjaan minimum RM100
  • YURAN PENGHANTARAN DISKAUN RM8 PERCUMA
  • DISKAUN 50% baucar rebat live facebook eksklusif

Proudly Local !! Kat PG Mall ada offer sempena kempen Proudly Local, kita sokong barang-barang buatan Malaysia, dengan support barang-barang local, so boleh lah kita meningkatkan lagi ekonomi negara.. #BarangBaikBarangkita . Offer dari Julai hingga Disember 2020 https://pgmall.my/proudly-local-campaign







Semua keperluan ada di PG Mall.. korang cari lah dan godek godek mesti jumpa punya byk yang berkenan.. Sekarang kan banyak offer :p PG Mall memang HERO uzu lah buat masa sekarang sebab kita tak payah susah-susah nak keluar sebab polis merata kat luar, ada roadblock dan sebagainya... Kepada yang was was kepada kebersihaan delivery online, jangan risau sebab yang tukang deliver dari PG Mall akan make sure kebersihan , akan double cleasing, sanitize barang ni sebelom deliver then pakai mask, pakai glove and so on untuk mengelakkan perkara-perkara yang tidak diingin berlaku :) Hihi so last but not least, Thanks PG Mall !! Btw guys Jangan lupa SIGN UP PG Mall  ( https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=570)
!! Hihi k bye Salam :) 


Untuk Matlumat Lanjut
Website: www.pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #Cashback #points

Share:

0 Sila Komen: