October 05, 2021

Bantal Quilted Das Abdul Paling Lembut, Sedap Dan Selesa Buat Kami Laki Bini Nyenyak Tidur !


Bantal Quilted Das Abdul Paling Lembut, Sedap Dan Selesa Buat Kami Laki Bini Nyenyak Tidur ! | Salam.. Alhamdulillah rezeki pengantin baru , dapat juga bantal yang dahhhhhh lama uzu nak beli tapi tak ter terbeli-beli.. Ramai yang jual kat tepi2 jalan, tapi tersampai hajatnya.. Dah lama uzu nak try bantal yang ramai orang jual ni.. Kat facebook lagi lah , setiap hari uzu nampak rakan-rakan facebook uzu jual bantal ni.. Teringin ler kan nak tryyyy, best ke tak? Napa ramai sangat yang jadi agent dan akhirnyaaa !!! Last week dapat juga uzu try bantal ni.. 

Bantal ni koleksi bantal baru.. Bantal koleksi baru, bantal yang palingggggggggg sedappp sekali setakat ni, sebab apa? Bantal ni macam bantal hotel 7 bintang.. Haaa nampak tak? Bukan cikai2 ye bantal yang uzu dapat ni.. Uzu dapat 2 biji bantal.. Sampai kat rumah ada dua kotak.. 1 kotak, 1 bantal.. Woww ! Betul-betul exclusive beb Quilted Pillow Das Abdul ni..

Apa Yang Best Mengenai Quilted Pillow Queen Collection Ni?
  • Rekaan quilted yang kemas dan eksklusif. Bantal Quilted pertama DAG.
  • 2 in 1 pillow - microfiber fabric & microfiber fabric with quilted.
  • Microfiber fabric shell side sesuai untuk mereka yang sukakan bantal rendah.
  • Microfiber fabric with quilted shell side- utk mereka yang sukakan bantal sederhana tinggi.
  • Direka khas dengan double piping untuk menyerlahkan kekemasan bantal
  • Teknologi fabrik yang boleh menyerap lembapan, dan cepat kering. Membantu mengurangkan masalah berpeluh ketika tidur
  • Tidur yang lebih selesa kerana bantal ini membantu menyesuaikan mengikut keadaan suhu persekitaran.
  • Bantal selamat digunakan kerana ianya anti bakteria dan tidak berbau
Woww !! Best gila Quilted Pillow DAS Queen Collection kali ni.. Apa yang uzu nampak memang nampak kemas jahitan dia.. Nampak exclusive sebab ada kotak.. Kalau sebelum ni, bantal jenis vacuum tu.. Lagi satu jenis mateterial dia memang buat kepala empokkk je kat tilam tu.. Rasa tenggelam2 macam tu.. Macam tilam hotel.. Sedapp je kan? Double piping dia kemas. Terbaikkk !!
Lagi yang best tu, teknologi baru yang uzu terkejut !! Macam tak sangka bantak pun ada teknologi tersendiri, contohnya boleh menyerap kelembapan dan cepat kering ! Woww terbaikk DAS !! Lagi satu, yang jenis berpeluh time tido tu, haa sesuai lah guna bantal ni sebab boleh kurangkan masalah berpeluh..

Amacam? Rasa terujaa tak nak try?? Hihii memang uzu rekemen sangat-sangat korang beli Quilted Pillow ni .. Boleh dijadikan hadiah.. Sebab ada kotak cantik, boleh dijadikan hadiah untuk suami, kawan-kawan, orang yang nak beranak ke, biar dia berpantang dengan selesa, atau untuk guna sendiei.. Mana-mana pon boleh ye :p Hehehe so siapa nak beli, boleh tekan link kat bawah ye .. Hihi Salam :)

Matlumat Lanjut

Berat Bantal = 1.6 Kg 

Bantal with Box = 2.3 Kg

Berat Kotak = 0.7 Kg

Ukuran Bantal = 19'x29'

Nak Beli? Tekan Link Ni : SINI

Website : https://daspillow.com/

Share:

0 Sila Komen: