March 31, 2022

Hadiahkan Surprise Box Untuk Yang Tersayang !!

Hadiahkan Surprise Box Untuk Yang Tersayang !! | Salam.. Sihat u olss? Uzu sihat-sihat je ni.. Lagi dua minggu due nak bersalin.. Nasib baik masih bertenaga lagi..Takde lah mengah sangat. Dah duduk rumah dah ni.. Dah tak keluar jauh-jauh dah :p Kang tiba-tiba pecah air ketuban, nayeeeeee :p Hihihi.. 

So guys, merujuk kepada tajuk entry uzu kat atas, ada tak orang terdekat korang yang nak sambut birthday? Haaaa berita baik ni..!! Hehehehe.. Uzu nak rekemen tempat beli Surprise Box, hadiah birthday untuk suami ke, untuk isteri ke, untuk adik beradik ke, kawan-kawan atau sapa-sapa je korang nak bagi hadiah.. Tak kisah lah birthday ke, valentine days ke, mothers day , fathers day,  anniversary , tak kisah lah untuk apa, uzu nak suggest kat korang untuk bagi je Surprise Box kat @tukang-surprise.. Sekarang ni kan tengah trending bagi hadiah dalam box .. Uzu dulu pun pernah dapat hadiah dari member..Berbunga-bunga hati :p Hihihihihi.. Jommm tengok gambar-gambar surprise box yang ada !! Rambangggg mata uzu tengok :p



















Harga Surprise Box bermula dari RM10!  Korang boleh nak custom sendiri box korang nak letak apa..Yang duduk jauh jangan risau sebab, Surprise Box ada pos seluruh Malaysia.. ! So sabah dan sarawak yang duduk jauhhhh pun boleh order tawww ! Haaa kalau pos senang sikit, boleh bagi kejutan kat mak abah kat kampung :p So guysss, kalau korang berminat, boleh order kat kat details kat bawah okay? Salam :)

Untuk Pertanyaan & Tempahan
Share: