March 22, 2022

Uzu Beli Fragrance Mists Murah Dari Shopper Attic (Personal Shopper Brand Australia)

Uzu Beli Fragrance Mists Murah Dari Shopper Attic (Personal Shopper Brand Australia) | Salam semuanya.. Alhamdulillah uzu masih lagi larat nak menaip blog walaupun tengah sarat mengandung ni.. Huhuhu nak update cepat-sepat, kang terberanak kang nayeeee kang haa :p Btw guys, sesiapa kat sini yang suka pakai perfume? Rasanya semua orang kan suka pakai perfume :p 80% dari rakyat Malaysia ni suka pakai perfume.. 20% lagi mmg tak suka pakai perfume termasuk lah suami uzu :p Dia rare spesis sikit.. Hidung sensetif , kalau bau pelik mesti dia bersin2. Huhu jadinye mmg tak pernah dia pakai perfume yang uzu pernah beli sebelum ni :p Ok nvm. Kita tumpu pada lagi 80& yang suka pakai perfume/bodymists!!

Uzu sebenarnya, sejenis orang yang wajib pakai perfume kalau keluar ke mana-mana.. Kalau takde perfume, bodymists, fragnance mists pun okay.. Janji ada bau wangi.. Kalau tak pakai tu, macam tak konfiden nak salam peluk cium pipi orang ... Hahahhaha :p Mmg stand by dalam beg. Pastu perfume dulu check kat beg, ada ke tak.. Kalau wallet tinggal tak kisah lagi tu :p Gitohhhhh... Pentingnye perfume pada uzu :p 

So kali ni, uzu nak try perfume dari Australia. Beli kat Shopper Attic.. Banyak tau jenis wangian yang ada tapi as a pinky lover, of cozzz ler ambik botol pink :p Main pilih2 je, nasib baik wangi ye :p




Btw guys, selain daripada  fragnance mists ni, ada lagiiiiii banyakkkkk barang-barang yang Shopper Attic jual.. Ada barang ready stock, ada juga barang pre order.. Antara barang-barang ready stock yang buatkan korang rambang mata ialahh :

1) Kids Backpacks
2) Nappy Bags
3) Fragrance Mists
4) Disan
5) Handbags
6) Crofton
7) Aprons

8) Dolce Gusto
9) Choceur
10) Berocca

Haaa amacam? Ada yang ter-kenan tak? hahaha. Tu belum lagi korang join telegram Shopper Attic.. Maunye meroyan rambang mata..HIhihi... So guyss sape-sape nak beli barang pre order dan barang ready stock barang-barang dari Aussie,u guyss boleh contact info kat bawah ye guyss..Selamat bershopping !! Salam..

Untuk Pertanyaan/Pembelian

Jangan lupa contact admin untuk order! 
📱Whatsapp :

Boleh cuci mata đź‘€ barangan lain di sini :

Telegram (Barangan Preorder Australia)
Telegram (Barangan Readystock Malaysia)
Instagram (Barangan Preorder Australia)
Instagram (Barangan Readystock Malaysia)

#personalshopperaustraliamalaysia #personalshopperaustralia #personalshoppermalaysia #personalshopperaussie #personalshopperaustraliamurah #personalshopperaustralia🇦🇺 #personalshopperkmart #personalshopperkmartmalaysia #personalshopperkmartaustralia #kmartmalaysia #kmartmalaysiapersonalshopper #kmartmalaysiamurah #rumahkusyurgaku #ighomemalaysia #fyp #homedecormalaysia #homedecormalaysiamurah #bohomalaysia #scandimalaysia
Share:

0 Sila Komen: