June 06, 2022

Kedai Servis/Repair Handphone/Smartphone, Laptop/Macbook Di Putrajaya! (Mr Fix Putrajaya)


Kedai Servis/Repair Handphone/Smartphone, Laptop/Macbook Di Putrajaya! (Mr Fix Putrajaya) | Salam guyss.. Hujung minggu ni korang buat apa? Haaaa uzu jalan-jalan dengan laki p Putrajaya, nak ambil kesempatan time weekend ni dating dengan laki (tiberrr hahaha).. Baby tinggal kat rumah makngah dia. So uzu nak cari kedai handphone kat area Putrajaya.. Kenapa Putrajaya? sebab kami mmg dari dulu time dating sampai ada anak ni, setiap minggu akan datang ke Putrajaya. Takde buat ape ponn.. P Mcd beli aiskrim.. Tak pun p uptown waktu malam pusing2 balik.. Hehehe sebabnyee..rumah we ols kat Puchong ni, nak ke Putrajaya sangatlah dekat ye. Haaa 25minit dah sampai... (Ehhh panjang nawww mukadima haha)

So waze lah kedai hanphone jumpalah Mr Fix Putrajaya. Area Presint 8.. Landmark nye speedmart. Kedai tu kat atas speedmart. Mr Fix tu kedainye kat tingkat atas, so nak naik tangga tu, tangga ada kat belah kanan speedmart..


Siapa kat sini ada masalah dengan smartphone, laptop atau macbook? Boleh terus datang ke Mr Fix Putrajaya yee !! 

Uzu ada masalah dengan laptop, tapi lupa nak bawa. Takpe lain kali uzu datang lagi. Hehehe so teman ni laki p tukar screen protector hp dia jer..Sekejap je lah kan. Ehh kalau ada minor problem, boleh on the spot repair..Sambil-sambil tunggu tu boleh lepak kat kerusi belakang tu... sambil-sambil tunggu turn ye?..


Uzu sangat-sangat recommand u olss, kalau ada problem dengan hp ke, laptop ke atau macbook,yang duduk di area Putrajaya/Cyberjaya untuk datang ke kedai repair handphone putrajaya yang paling the best sekali!! Staff sangat lah friendly.. Kat sini ada dua staff kalau tak silap lah..Heeeee... Kalau ada problem, free jer nak check masalah ape.. Tapi kalau ada benda nak repair, yang tu kena lah bayar yedak? Hehehe.. Uzu nak datang laki sekali nak format laptop.. Dah lama tak on laptop uzu yang lama tu... dah rosak dah kan... Tapi masih boleh pakai lagi.. 

Masuk-masuk je kedai ni memang tenang je kedai ni, selesa, sejuk,  design kedai simple, cantik, tersusun, kemas, ada tempat duduk yang selesa nak duduk.. sementara tunggu nak turn atau sementara nak tunggu laki u olss tukar casing ke..(ehh laki sape tu ye?🤪)..Hehehehehe.. Nak tunggu  laki u olss hantar laptop ke, haa boleh je kan..

@mrfix_putrajaya pakar dalam servis(smartphone) :
- LCD replacement ✅
- Baterry replacement ✅
- Charging port ✅
- Software✅
- Speaker✅
- Antena✅
- Back/Front Camera✅
- Fingerprint✅
- Off/On Button✅



@mrfix_putrajaya pakar dalam servis(laptop/macbook :
- Format laptop✅
- Fan services✅
- Tukar screen✅
- Tukar battery✅
- Tukar keyboard✅
- Upgrade SSD/HDD✅
- Upgrade RAM✅
- Tukar thermal paste✅

So sapa-sapa nak datang, boleh waze je (Mr Fix Putrajaya), atau call/whatsapp tauu!! Staff friendly sedia menanti anda.. Jangan lupa hebahkan-hebahkan yang area Putrajaya ada kedai repair fon the best tauuu !! Heheheh selamat merepairkan masalah tablet u olsss kat Mr Fix !! Hihihihi k bye Salam:)

#kedairepairhandphone #kedairepairhandphoneputrajaya #putrajaya #cyberjaya #kedairepairlaptop #kedairepairlaptopputrajaya #kedairepairmacbook #kedairepairmacbookputrajaya #kedaiservislaptop #kedaiservislaptopputrajaya #kedaiservismacbook #kedaiservismacbookputrajaya

Untuk Matlumat Lanjut :
Call/Whatsap : 019 910 0531

Share:

0 Sila Komen: